dilluns, 27 de setembre del 2010

Ambaixadora alienígena

Llegeixo fascinat que la ONU designarà en un futur proper, a la senyora Mazlan Othman (astrofísica) com a ambaixadora de les Nacions Unides per l'Espai.

La notícia ha sortit publicada a diversos mitjans, personalment ho he trobat a La Vanguardia.

Així de cop i volta se'm passen pel cap dos pensaments respecte a la notícia; i un i l'altre no tenen res a veure:


1- Això és una presa de pèl.

Algú s'ha inventat una notícia, l'ha penjat a Internet i a partir d'aquí ha començat a girar tot. No seria ni la primera ni la última vegada que una falsa notícia pren la dimensió de certa.

Perquè en cas de contacte no sabem qui contactarà (qui o què).
Perquè en cas de contacte no sabem com serà (per radio, telepàtic,...).
Perquè en cas de contacte no sabem el que voldrà (coneixe'ns, envair-nos, ajudar-nos...).
Perquè en cas de contacte,.. estem segurs de què arribat el cas voldrien contactar?

Així doncs, se'm fa difícil imaginar quina serà la formació que rebrà la flamant ambaixadora, o quins protocols s'establiran per als primers contactes amb els alienígenes.

Però no cal avançar aconteixaments pel què sembla la setmana vinent, en una conferència a la Royal Society a Anglaterra , l'ambaixadora explicarà les competències del seu nou càrrec.


2- El contacte és molt proper.

O bé es té la certesa de què hi haurà algun contacte en un termini relativament curt o bé, fins i tot, aquest ja s'ha donat i cal instaurar una figura visible com a representant de la humanitat (fet que considero pretenciós i complexe).

Potser, i només potser, per això s'han començat a moure fils, bé sigui perquè ja s'han rebut missatges amb instruccions bé sigui perquè cal començar a preparar a la resta de la població d'aquest planeta per l'impacte d'una notícia de tal magnitud.


El què puc assegurar és que tractaré de seguir el desenvolupament de la notícia i així veure si no si van sorgint noves informacions més detallades o si es perd en l'univers informatiu.